Açı Okulları

25. Yıl Dönümünü Kutluyor!

Sayın Açı Okulları Paydaşları,

Açı Okulları kurucuları adına, okulumuzun 25. yıl dönümünde sizlere duygu ve düşüncelerimizi iletmekten mutluluk ve onur duyuyorum.

Açı Okulları yirmi beş yıl önce; öğrenmekten, gelişmekten, üretmekten ve katma değer yaratmaktan mutlu olan gençlerin gelişmesine fırsat yaratacak bir eğitim kurumu yaratma vizyonuyla yola çıktı. Bugün, mezunlarımızın hayattaki duruşlarını, okulumuz öğrencilerinin gösterdiği gelişimi değerlendirdiğimizde, bu cesur, özveri isteyen, özel ve çok anlamlı yolculuğa çıkmış olmaktan gurur duyuyoruz.

Bu haklı gururu yaşamamıza vesile olan okul kurucularımıza, özellikle bir hayali gerçek kılan Kerim Gürçay’a, öğretmenlik yapmayı değil öğretmen olmayı ilke edinmiş tüm eğitimcilerimize, her koşulda “biz” duygusunu yaratabilen tüm yöneticilerimize, büyük bir özveriyle çalışan tüm personelimize, her zaman yanımızda olan velilerimize ve “Açılı” olma farkını hayatlarına taşıyan tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz. Tüm paydaşlarımızın Açı Okullarının misyon ve vizyonuna olan bağlılığı başarımızın temelini oluşturmuştur. Bu bağlılık yolculuğumuzun devamında da her zaman en değerli gücümüz olacaktır.

Açı Okulları olarak birlikte gelişmeye olan sarsılmaz bağlılığımızla, eğitimde yenilikçi bakış açısını benimsemeye ve öğrencilerimizi önlerindeki zorluklara, fırsatlara hazırlamaya devam edeceğiz. Her mezunumuzun bireysel farklılıklarına uygun bir akademik donanım yanında, sürekli değişen bir dünyada başarılı olmak için gereken becerileri ve yetkinlikleri kazanması her zaman önceliğimiz olacaktır.

Güvenilir olmanın verdiği güç ile yolculuğumuz devam ediyor!

Açı Okulları Kurucuları adına,
Cem Uygun

Değerli Açı Ailesi, Kurumumuzun tarihindeki önemli bir dönüm noktasını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz –“Açı Okulları, 25. Yıl Dönümünü” kutluyor!

Tüm paydaşlarımızın sarsılmaz bağlılığı ve özverisi ile değerli yolculuğumuzda bu noktaya ulaştık. Geçtiğimiz çeyrek asırda hayat boyu öğrenen, mutlu bireyler yetiştirme, sürekli ve birlikte gelişme çabamızda, çocuklarının eğitimini ve refahını bize emanet eden tüm velilerimize okulumuzun misyonuna olan destek ve inançları için teşekkürlerimizi sunuyorum.

1999 yılında kuruluşumuzdan bu yana, akademik mükemmellik, yenilikçilik ve öğrencilerimizin kalplerini ve zihinlerini zenginleştirmeye olan kararlılığımızı sürdürdük. Her geçen yıl geliştik, uyum sağladık, güçlendik ve eğitim standartları için çıtayı sürekli yükselttik. Kendini eğitime adamış, tutkulu öğretim ve idarî kadromuza ve Açı deneyimlerini hayatlarına en iyi şekilde yansıtmaya çalışan tüm öğrencilerimize çabaları için çok teşekkür ederim.

Bizler, çok mutluyuz ki, öğrencilerimizin dünya üzerinde olumlu bir etki yaratmaya hazır, kendine güvenen mezunlara dönüşmesine tanıklık ettik. Açı Okulları Mezunlar Topluluğumuz, eğitimin dönüştürücü gücünün önemli bir kanıtıdır. Mezunlarımız ilgi alanları ve hedefleri doğrultusunda çok farklı alanlarda ve küresel çapta da katma değer yaratıyorlar. Onların başarıları hepimizi gururlandırıyor ve mevcut öğrencilerimize hedeflerine ulaşmaları için ilham veriyor. Mezunlarımıza da okulumuzdan ayrıldıktan sonra da Açı değerlerini yaşattıkları için çok teşekkür ederim.

Değerli kurucularımızın hayalleri ile çıktığımız bu yolda okulumuzun misyon ve vizyonunu yaşatarak ülkemize katma değer sağlama fırsatını bulduk. Okulumuzun bu noktaya gelmesinde kurucularımızın eğitim kadromuza olan güveni büyük önem taşımaktadır. Desteklerini her daim hissettiğimiz sayın kurucularımıza da şükranlarımı sunarım.

Birlikte gelecek nesiller için ışık olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin hayatlarında fark yaratacağımız nice 25 yıllara!..

Saygılarımla,

Açı Okulları Genel Müdürü
Elmas Artkın

Mesaj Panosu

Duygu ve düşüncelerinizi bize yazabilirsiniz.