Açı Okulları

25. Yıl Dönümünü Kutluyor!

Her Açı’dan Sesler

25.Yılında Açı’dan Sesler!

Okulumuzda öğrenme ve paylaşılan deneyimlerin 25. yılını kutlarken, "25. Yılında Açı’dan Sesler” bölümünü tanıtmaktan heyecan duyuyoruz. Bu alan, yıllar boyunca koridorlarımızda, oyun alanlarımızda ve sınıflarımızda yankılanan melodilere, teneffüs hikayelerine ve zamansız anlara adanmıştır.

Açı'nın Armonileri: Kendinizi okulumuzun yolculuğuna eşlik eden melodilere bırakın. Bu bölüm, sevilen okul şarkılarından müzikal performanslara kadar, hikayemizin her bölümünde yankılanan müziğe yer verir.
Teneffüs Günlükleri: Arkadaşlıkları şekillendiren ve kalıcı anılar yaratan kahkaha dolu teneffüs dönemlerine geri dönebilirsiniz.
Sınıf Ritmi: Sınıflarımızın hikayeleri aracılığıyla öğrenme ve büyümenin ritmini deneyimleyip ve belki tekrar hatırlayabilirsiniz.
Oyun Ruhu: Okul kültürümüzü tanımlayan canlı oyun ruhunu keşfedin. İster spor ister oyun ya da yaratıcı uğraşlar olsun, "Oyun Ruhu" bölümü öğrencilerimizin her etkinliğe kattığı enerji ve coşkuyu yansıtmaktadır.

Anılar senfonimizin bir parçası olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Açı Okul Öncesi - 5 Yaş - Bahçe
Açı Okul Öncesi - Müzik Dersi Girişi