Açı Okulları

25. Yıl Dönümünü Kutluyor!

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun!

Cumhuriyetimizin 100. yılını yenilenmiş Açı Sarıyer yerleşkemizde Ortaokul&Lise ve Okul Öncesi&İlkokul olmak üzere iki farklı programla birbirinden değerli konuklarla beraber coşkuyla kutladık.

Sevgili öğretmenimiz Cenk Rofe’nin sunumunu gerçekleştirdiği, açılış konuşmasını Açı Okulları Genel Müdürümüz Sayın Elmas Artkın’ın yaptığı etkinliklerimizin ilkinde Sayın Gökhan Özcan ve Sayın Erbil Doğan yönetimindeki lise öğrencilerimizin bando gösterisi ve 10. sınıflar müzik grubumuzun şarkılarının ardından usta sanatçı Fatih Erkoç Cumhuriyetin 100. yılına özel bir konserle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

İkinci etkinliğimizde ise Açı İlkokulu koro öğrencilerimizin performanslarının ardından, kadına yönelik şiddete dikkat çekmeyi ve kadınların hayattaki mücadelesine ortak olmayı amaçlayan Açı Lisesi dans kulübü öğrencilerinin oluşturduğu Sayın İlayda Özne Tezcan’ın yönetimindeki Kadın Dans Topluluğu izleyenlere muhteşem bir dans gösterisi izletti.

İstanbul12 orkestrasının eşsiz yorumlarıyla kapanışın gerçekleştiği günün sonunda Cumhuriyet’e olan bağımız ve bağlılığımız bir kat daha arttı.

Bu özel güne katılarak coşkumuza ortak olan değerli öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve yöneticilerimize, bizlere unutulmaz dakikalar yaşatan Sayın Fatih Erkoç'a, İstanbul 12 Orkestrası’na, performans gösteren tüm öğrencilerimize ve onlara destek olan öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler…

Yaşasın Cumhuriyet! 🇹🇷🇹🇷🇹🇷