Açı Okulları

25. Yıl Dönümünü Kutluyor!

Açı Okulları Kuruluşunun 25. Yıldönümünü Kutluyor!

Açı Okullarının kuruluşunun 25. yıl dönümüne hoş geldiniz!

Bugün bunu kutlamaktan ve Eylül 1999'dan okulumuzun kuruluşundan bu yana geçen inanılmaz yolculuğumuzu sizlerle paylaşmaktan büyük heyecan duyuyoruz.

Açı Okullarının temellerinin sağlam atılmasını, vizyon sahibi bir kurum olarak eğitim dünyasında yer almasını özverileri çalışmalarıyla sağlayan kurucularımız Sayın Cem Uygun, Sayın Kerim Gürçay, Sayın Alihan Haydaroğlu ve Sayın Engin Üstel’e saygılarımızı sunuyoruz.

Açı öğrencilerinin başarısında önemli bir rol oynayan tüm öğretmenlerimize yürekten teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin gelişimine olan inancınız ve adanmışlığınız sayesinde sayısız öğrencimize rehberlik ettiniz, yol gösterdiniz, onların hayatlarına dokundunuz.

Dünyanın dört bir yanında iz bırakmaya devam eden 644 mezunumuzla gurur duyuyoruz. Mezunlarımızın yurt içinde ve yurt dışında kazandıkları başarılarla her zaman gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.

Geçmiş yılların verdiği gurur ve mutlulukla geleceğe de heyecanla bakıyoruz. Öğrencilerimizle katma değer ürettiğimiz, başarılı ve sağlıklı nice yıllar yaşamayı diliyoruz.

İyi ki doğdun Açı!

Eğitim yolculuğumuzun 25. yılını kutlarken sizler de bize katılın ve gençlerimize ilham vermeye, rehberlik etmeye birlikte devam edelim.

İyi dileklerimizle,

Açı Okulları